Filmopnames voor On Stage bij Teunesen

Teunesen is een van de deelnemers en sponsor van On Stage, een landelijk initiatief voor VMBO-scholieren. Op 7 januari vonden filmopnames plaats voor de promotiefilm voor 2021 van de gemeente Gennep.

On Stage is een landelijk initiatief dat bestaat sinds 2007 om VMBO-scholieren een toekomstperspectief te bieden door hen actief te helpen een goede beroepskeuze te maken. Ze krijgen ondersteuning bij het opbouwen van een duurzaam (beroeps)netwerk onder de noemer ‘Alles mag je worden, behalve ongelukkig’.

On Stage Land van Cuijk biedt leerlingen van 12 tot 16 jaar van alle niveaus van het Elzendaalcollege Boxmeer/Gennep, Metameer Boxmeer/Stevensbeek en Merletcollege Cuijk/Grave/Mill de mogelijkheid om in gesprek te gaan met regionale bedrijven tijdens het beroepenfeest.

Op het beroepenfeest, dat dit jaar digitaal zal plaatsvinden onder de noemer Digimatch, kunnen de leerlingen kort kennis maken met verschillende bedrijven. Willem Koks en Mariëlle Verschuren zullen namens Teunesen alle vragen van de leerlingen beantwoorden.

Wanneer er na deze Digimatch een klik is tussen de leerling en Teunesen kan de leerling zich inschrijven voor de Doe Dag die later dit jaar georganiseerd zal worden, mits de omstandigheden dit toelaten. Hopelijk kan de Doe Dag dit jaar in de oorspronkelijke vorm door gaan, zodat de leerlingen bij Teunesen praktijkervaring kunnen opdoen. Mocht dit niet het geval zijn, dan zal hiervoor een alternatief worden bedacht.

meer nieuwsberichten lezen?