Samenwerking zit in ons DNA

De inrichting en het grondgebruik van ons dichtbevolkte land veranderen continu. Ruimte is schaars, mensen willen nauw betrokken worden bij hun leefomgeving en duurzaamheid is niet meer weg te denken. We staan voor grote uitdagingen. Om alle processen in goede banen te leiden, zijn integrale oplossingen nodig waar overheid, bedrijfsleven én burgers achter staan. Als producent van zand en grind is Teunesen groot voorstander van samenwerking. Het zit in ons DNA.

Ons verhaal

Op de plekken waar we zand en grind uit de grond halen, laten we gebieden ontstaan met een nieuwe, waardevolle functie. Zoals waterrijke natuur- en recreatiegebieden, aantrekkelijke locaties voor woningbouw en veilige bufferzones voor waterberging.

Lees verder
Teunesen how it's done

Onze geschiedenis

Teunesen  is een Genneps familiebedrijf pur sang. Onze geschiedenis begint met het ondernemerschap van Toon en Gon Teunesen. Inmiddels werkt ook de derde generatie actief mee en is betrokken bij de strategie van Teunesen.

Meer weten?

Onze partners

Onze werkzaamheden rondom gebiedsontwikkeling vragen om een goede samenwerking met alle lokale en regionale partners. We luisteren naar en leren van elkaar.

Lees verder

Ons nieuws

Meer weten over de nieuwste ontwikkelingen bij Teunesen?

Bekijk nieuwsberichten