Levering naar elke plaats: via de weg of het water 

Teunesen transporteert zand en grind door Nederland, Duitsland en België. Transport naar klanten vindt vanaf de locaties plaats via de weg of het water. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid, productsoort en de bestemming. Efficiëntie, milieu en capaciteit spelen bij de transportkeuze een belangrijke rol. Een groot binnenvaartschip kan bijvoorbeeld de inhoud van zo’n honderd vrachtwagens zand of grind tegelijk meenemen. De meeste groeves, overslaglocaties en winningslocaties bieden transport over de weg aan.

Op een aantal groeves, overslaglocaties en winningslocaties is ook verlading per schip mogelijk. Dit zijn onder andere overslaglocaties bij het hoofdkantoor in Heijen (Hoofdstraat en Hoogveld), de haven van Venlo, Geertruidenberg, Cuijk en winningslocaties Linne, Haaften, Lomm en Kampergeul. Deze locaties liggen aan grootscheepsvaarwater. Bestellingen kunnen op de dag zelf of de dag erna getransporteerd worden. De klant kan desgewenst een andere dag van levering aangeven. Ook kan de klant in overleg producten op de groeves, winningslocaties en overslaglocaties op (laten) halen.

Verkoopvoorwaarden

Teunesen verkoopt producten onder de voorwaarden van de NVLB, Nederlandse Vereniging van Leveranciers van Bulkgrondstoffen en onder de Duitse algemene voorwaarden. Bekijk algemene voorwaarden

Voor meer informatie of het plaatsen van een bestelling, neem contact op met de planning via planning@teunesen.nl of  +31 485 519090.