Werken bij familiebedrijf Teunesen

Teunesen is een familiebedrijf met vestigingen in Nederland, Duitsland en België. Onze 150 medewerkers leveren op ons hoofdkantoor en op onze locaties een bijdrage aan het succes van ons bedrijf. Werkplezier, een informele sfeer en teamspirit vinden we belangrijk, maar ook het geven en krijgen van feedback, persoonlijke groei en ondernemerschap. Als familiebedrijf staan we midden in de samenleving en hebben we oog voor onze omgeving.

Bij Teunesen zijn we regelmatig op zoek naar gekwalificeerde en betrokken collega’s die hun frisse ideeën met ons willen delen om samen met ons ons bedrijf nog verder te brengen.

“Na mijn studies werktuigbouwkunde en elektrotechniek heb ik eerst extern ervaring opgedaan, voordat ik het familiebedrijf binnenstapte. Met collega’s heb ik aan vele innovaties bijgedragen. Een mooi voorbeeld is ons eigen kaartverladingssysteem voor de vrachtwagenchauffeurs, geïmplementeerd in 2001. Een volautomatisch proces van de planning tot aan de facturering toe. Destijds erg innovatief en nog steeds de meest efficiënte methode.

Twan Teunesen (3e generatie binnen het familiebedrijf) | Technisch manager

Ontmoet onze collega’s

Wil je meer weten over werken bij Teunesen? Lees de verhalen van een aantal gedreven collega’s en ontdek waarom werken bij ons zo leuk en interessant is.

Lees meer

Werken over de grens 

Teunesen heeft vestigingen in Nederland, Duitsland en België. Wil je weten hoe het is om te werken met collega’s over de grens, bekijk dan deze film van de Euregio. Die geeft een mooi beeld hoe we met elkaar samenwerken.

Open sollicitatie

Staat er geen passende vacature voor je bij, maar denk je met jouw enthousiasme en kennis bij te kunnen dragen aan ons bedrijf? Stuur ons dan een open sollicitatie met motivatie en CV. We zijn benieuwd!

Voor vragen over actuele vacatures of een open sollicitatie, kun je terecht bij de afdeling Personeel en Organisatie, bereikbaar via +31 485 512500 of hr@teunesen.nl.

Stuur open sollicitatie