Stage bij Teunesen

Ben je op zoek naar een stageplaats en wil je graag ervaring opdoen bij een van de marktleiders op het gebied van zand en grind? Draai dan een tijdje mee als stagiair(e) op een van onze afdelingen. Wellicht hebben we plek op bijvoorbeeld de afdeling Administratie, Grondzaken, Vergunningen, Projecten, Werkplaats, Verkoop, Planning, Personeelszaken of Communicatie. Of op een van onze locaties en leer wat het werk van een Proces Operator, Laadschopmachinist, Laborant of Baggermachinist inhoudt. Teunesen biedt mogelijkheden voor studenten van diverse MBO-, HBO- en WO-opleidingen en is aangesloten bij SBB als erkend leerbedrijf. Ontdek bij ons wat je leuk vindt, wat je motiveert, maar ook waar je goed in bent.

SBB logo

Van stagiair tot vaste kracht bij ICT 

Joost Deenen  Medewerker ICT-afdeling  

“Werken in de ICT en leren tegelijk, dat is wat ik wilde. Via de website van ECABO, het kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven, ben ik daarom op zoek gegaan naar een erkend leerbedrijf in de buurt. Mijn oog viel op Teunesen. Tijdens het gesprek met de leidinggevende van de ICT-afdeling heb ik uitgelegd dat Beroeps Begeleidend Leren (BBL) de vorm is die het beste bij mij past. Teunesen zag er ook de voordelen van in en het klikte meteen tussen ons.

Zodoende volgde ik van 2013 tot 2017 gedurende een dag in de week de opleiding ICT-Beheer MBO 4 aan het Rijn IJssel college in Arnhem en werkte ik vier dagen in de week bij Teunesen.

Het beviel me hier zo goed, dat ik na mijn opleiding gevraagd heb of ik kon blijven.

De werkzaamheden op de afdeling zijn erg divers, van de beveiliging van alle netwerken tot netwerkbeheer, softwarebeheer, mobiele telefonie, vaste telefonie, werkplekbeheer. Vanaf de start is de begeleiding prima geweest. Ik werd bij veel verschillende werkzaamheden betrokken, zodat de basis er meteen goed in zat. Nog steeds kan ik mezelf verder ontwikkelen, op de afdeling zelf en via opleidingen of scholing. Zo wil ik binnenkort een training Mobile Device Management volgen.

Kansen genoeg dus bij Teunesen om te groeien tot zover je zelf wilt en kunt.”

Solliciteren

Interesse? Stuur ons dan snel je CV en motivatie! Heb je vragen? Neem dan contact op met de afdeling HR via +31 485 512500 of hr@teunesen.nl

  • Max. bestandsgrootte: 10 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 10 MB.