Kwaliteitscontroles

Bij Teunesen staat naast efficiëntie, stiptheid en flexibiliteit ook kwaliteit hoog in het vaandel. Onze kwaliteitsmedewerkers controleren elke stap in het productieproces. Ze onderzoeken op de locaties monsters, eventueel met ondersteuning van het centraal laboratorium in Heijen.

Alle producten vallen onder de verplichte CE-keuringen. Daar bovenop zijn de producten voor de Nederlandse markt door Kiwa gecertificeerd. Duitse klanten kunnen vertrouwen op het toezicht van de BÜV-NW en voor de Belgische markt controleert BE-Cert de producten en werkwijze.

Elke locatie levert diverse producten binnen de toegestane bandbreedtes van de geharmoniseerde Europese normen. In de Europese richtlijnen is vereist, dat van alle producten de essentiële kenmerken worden vastgelegd in een prestatieverklaring  Met deze verklaringen garandeert Teunesen een constante kwaliteit.

Naar de prestatieverklaringen

CSC-certificaten

Teunesen werkt op een maatschappelijk verantwoorde en duurzame manier. Bewijs hiervoor: de zilveren CSC-certificaten (Concrete Sustainability Council), verleend door het Kiwa, voor alle negen zand- en grindwinningen eind 2022. Het CSC-keurmerk garandeert de duurzame productie van beton. Keurmerkhouders mogen CSC alleen voeren als ze voldoen aan strenge eisen ten aanzien van betrouwbaarheid, deskundigheid, duurzaamheid en arbeidsveiligheid.

Meer over CSCBekijk onze CSC-certificaten
CSC-certificaat-logo