Van winning tot toepassing

Als een van de marktleiders in zand en grind levert Teunesen veel verschillende producten van hoge kwaliteit voor diverse toepassingen. Efficiëntie, stiptheid en transparantie richting klanten en leveranciers staan daarbij voorop.

Producten en toepassingen

Teunesen heeft locaties in Nederland, Duitsland en België. Elke locatie levert eigen soorten en kwaliteit producten. Afnemers gebruiken de grondstoffen onder andere voor het maken van beton, betonwaren, vloeren of sportvelden.

Lees verder

Kwaliteit

Bij Teunesen staat naast efficiëntie, stiptheid en flexibiliteit ook kwaliteit hoog in het vaandel. Onze kwaliteitsmedewerkers controleren elke stap in het productieproces. Ze onderzoeken op de locaties monsters, eventueel met ondersteuning van het centraal laboratorium in Heijen.

Certificaten en prestatieverklaringen

Locaties / Exploitaties

Onze locaties zijn enkel op afspraak te bezoeken. Voor meer informatie, contactgegevens en de routebeschrijving, klik op de groene button.

Locaties / Exploitaties
Teunesen locaties

Transport

Teunesen transporteert zand en grind door heel Nederland, Duitsland en België. Transport naar klanten vindt vanaf de locaties plaats via de weg of het water. Efficiëntie, milieu en capaciteit spelen bij de transportkeuze een belangrijke rol.

Lees verder
Boot met zand op Maas

Algemene voorwaarden

Voor alle aanbiedingen, diensten en leveringen gelden voor Nederland de nieuwste Algemene Voorwaarden van de Nederlandse Vereniging van Leveranciers van Bulkgrondstoffen (NVLB) en voor Duitsland de Allgemeine Geschäftsbedingungen (AGB) für den Verkauf von Kies und Sand.

Prijsaanpassingen

Overheidsbepalingen kunnen leiden tot een aanpassing in de prijs van onze producten of diensten. Denk daarbij aan wijzigingen in belastingmaatregelen en milieuheffingen op grond van nationale, internationale en communautaire wet- en regelgeving. Ook een stijging van de kosten voor weg- en watertransport, brandstoffen of energie kunnen prijsaanpassingen tot gevolg hebben. Daarnaast kunnen gebeurtenissen die onder het begrip overmacht vallen tot extra kosten leiden. Teunesen is daarom genoodzaakt dergelijke prijsaanpassingen aan de klant door te berekenen.

Algemene Voorwaarden NVLBAllgemeine Geschaftsbedingungen (AGB)